×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/sapnaco/public_html/selimovici2/images/2010/sapna

×

Obavijest

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2010/sapna

Dženaze

DŽENAZE DELIĆ HASANU I JUNUZOVIĆ HALILU

Prva je obavljena u Kraljevićima, poslije podne-namaza. Preko 3000 ljudi došlo je da dostojanstveno na vječni svijet isprati velikog privrednika naše općine, rahmetli Hasana Delića (1967-2011), koji je, kako reče glavni imam MIZ Zvornik, prof. h. Nurija ef. Čikarić, zadužio mnoge stanovnike općine sapna da ga se sjećaju dobrim djelima i dovama za oprost i milost Božiju. Ovaj nesvakidašnji broj prisutnih najbolje govori o liku i djelu ovog mladog, ali velikog čovjeka.
Poslije ikindije u Gornjoj Sapni, obavljena je dženaza rahmetli Halilu Junuzoviću (1950-2011), velikom domaćinu koji je najveći dio svoga života proveo u Švicarskoj i koji je stečeni imetak uložio u porodične i poslovne objekte na području naše općine. Iza sebe je ostavio i lijepo vaspitanu djecu koja će ga se, sigurno, sjećati dovama i hajratima pred njegovu dušu. Neka se merhumima Uzvišeni Allah smiluje i oprosti im njihove grijehe, a njihovim porodicama podari strpljivost. Amin!
RAHMETULLAHI 'ALEJHIMA RAHMETEN VASI'ATEN!
                                                                                       Hariz ef. Pašić

{gallery}2010/sapna{/gallery}


Broj pregleda članaka
4717900

© 2019 Džemat Selimovići - Mahmutovići. Sva su prava pridržana.  Uredio Bećirović | Pokreće Joomla CMS

Pretraga