×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/sapnaco/public_html/selimovici2/images/2018/graodb

×

Obavijest

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2018/graodb

Aktivnosti u džematu

Jusići:Prijedlog građevinskog odbora i pripreme za izgradnju džamije

 

U nedjelju, 22.09. 2019. godine poslije podne- namaza u mektebu u Jusićima održan je sastanak džematlija iz ovog naselja. 

Na sastanku su prisutni upoznati sa aktivnostima oko uvakufljenja placa za džamiju, pribavljanja potrebnih dozvola, te prikupljenim sredstvima i dosadašnjim troškovima (grunt, ugovori...), kao i ranije obećanim donacijama Jusićana koji su iste danas i jučer i potvrdili( betoniranje temelja i cokle, blokovi za cijeli objekat, stolarija za cijeli objekat, munara). Nakon toga obavljeno je i predlaganje članova građevinskog odbora, a predloženi su sljedeći članovi: Latifović hadži Murat (predsjednik), Mustafić Mujo (blagajnik), Muratović Murat-član, Mustafić Osmo-član, Islamović Muradif-član, Hasanović Esmir-ef.-član, Pašić Hariz-ef.-član(imam džemata), Ibrahimović Hajrudin-član. Prijedlog članova će biti dostavljen Izvršnom odboru MIZ Zvornik koji bi im dao saglasnost na narednoj Sjednici IO MIZ Zvornik. Molimo Allaha dž.š. da nas pomogne i ujedini u ovom hajirli i velikom poslu. 

{gallery}2018/graodb{/gallery}

 

Broj pregleda članaka
4585402

© 2019 Džemat Selimovići - Mahmutovići. Sva su prava pridržana.  Uredio Bećirović | Pokreće Joomla CMS

Pretraga